НАШІ КУРСИ

ЗАПРОШУЄМО НА НАШІ ЖИВІ ОНЛАЙН ЗАХОДИ

КНИГАРНЯ

ПРОСТІР НАВЧАЛЬНОГО КОНТЕНТУ

Навчайтеся онлайн у слушний для вас час!

Відео записи навчальних майстер класів, майстер курсів, марафонів, онлайн курсів та інтенсивів по темам:

ВІДГУКИ

Для мене, як для кандидата юридичних наук, важливо навчатись у людей, які мають наукові ступені. Це відразу свідчить про масштаб особи, масштаб тренера, структурованість матеріалу і здатності тренера бути носієм складних конструкцій. Після навчання у вас з'явиться можливість отримувати навики моделюючи кращих його носіїв в лічені хвилини, а не просиджуючи сотні годин на різних курсах, тренінгах, "інтернетах"... Якщо хочете навчитися моделювати, як окремих осіб, так і цілі співтовариства людей, то обов'язково візьміть участь.
ВАСИЛЬ МАСЮК
Україна
Є речі, які варто робити в житті і без яких немислиме наше життя. Наприклад, народження дітей або навчання на курсі "НЛП-Майстер" Всеволода Зеленіна. Для мене Майстерський - це відкриття самої себе. Причому це настільки захопливо і легко, що хочеться жити, любити, дарувати тепло і турботу. Ти відчуваєш себе по-справжньому щасливою. І хочеш, щоб люди довкола тебе були щасливі. А те, що отримуєш натомість, неможливо описати словами. Якщо Ви хочете змінити своє життя, жити так, як Вам хочеться і в гармонії з собою. Якщо хочете, щоб мрії збувалися, у Вас є шанс. І це дійсно так. Скористайтеся ним, і ви не пошкодуєте.
ЖАННА КАРАНКІНА
Мінськ
Для мене цей шлях видався дуже непростим, але Мега-Цікавим, Пізнавальним і Відкриваючим обрії. Помічати Майстерність і Майстрів поруч, в звичній повсякденності?! Тепер Це РЕАЛЬНО!!! Відкрити внутрішні потаємні двері до себе… це НЕзабутнє відкриття... З Цікавістю жити Кожен Новий день свого життя - і тема «само-мотивації» стає Не актуальною! Якщо вам важливо привносити в своє життя Справжню Майстерність - на Цьому курсі ви точно цьому навчитеся.
НАТАЛЯ ПЕТРИНА
Україна
Хочу подякувати Всесвіт за можливість пройти курс «НЛП-Майстер» у прекрасного тренера Всеволода Зеленіна з його нескінченним набором знань. Така кількість способів моделювання, зібраного в одному курсі, і втілення їх на практиці включає всередині якісь ще непізнані раніше ключі майстерності і здібностей. Це було отримання нового досвіду, можливостей, пошук своєї генеративної моделі, спільна робота в полі майстерності, і знову початок шляху в новій якості.
МАРИНА МАЙСТРЕНКО
Херсон
Почему мне было полезно пройти Тренинг Тренеров? 1. Тренер тоже должен учиться, как бы банальным это не казалось. Или нет? 2. Узнать о видах тренингов и испытать их на себе в практике. Как знать, вдруг ближе окажется другой вид тренинга. Такое для вас возможно?) 3. В процессе подготовить часть того тренинга, что так давно завис в ожидании реализации. А нужно ли, может ещё пускай повисит? И это лишь маленький кусочек большой программы, где можно посмотреть не только на инструменты, которые используют коллеги-тренеры, но и то, какие цели и задачи коллеги решают; на то, как работать со "сложными" обучающимися, или как может разворачиваться динамика группы. И даже это далеко не полный список. Нужно ли это вам? Вам решать
СЕРГЕЙ ЗАИКИН
Москва
Я работаю тренером с 2014 года - казалось бы, для чего мне проходить Тренинг Тренеров в 2022м? Во-первых, чтобы структурировать мои знания и сформировать собственную систему обучения взрослых. Во-вторых, понять свои сильные стороны и использовать их для эффективной работы с людьми. В-третьих, потому что я наслышана о тренингах Всеволода уже много лет, и мне очень хотелось учиться у Всеволода в длительной тренинговой программе, получить этот опыт. Разумеется, я получила гораздо больше, чем ожидала. Я как будто стала на голову выше как тренер. Внутренняя сила и уверенность в собственном профессионализме пришла ко мне после того, как мы вместе прошли всю групповую динамику. Откровенно говоря, мне было непросто погрузиться в программу Тренинга Тренеров всей головой и всем сердцем, но оно того стОило. И я считаю, что это была одна из лучших инвестиций в моё обучение ever ❤️
ОЛЬГА ПОМА
Киев
С благодарностью о тренинге… Тренинг не готовит формальных мастеров. Тренинг направлен на выращивание истинных профессионалов! Живых и настоящих! Тренинг помогает найти и раскрыть таланты тренера, найти себя как тренера, прожить и ощутить себя в новой роли! Откровенность и открытость, секреты мастерства- вот, что происходит во время тренинга! Уникальный опыт и чудесное время учебы в невероятном окружении!
КРИСТИНА СОКОЛОВА
Санкт-Петербург
Для мене цей курс став розширенням кордонів сприйняття і усвідомлення безмежних можливостей! Можливостей, які сталі видно завдяки вибудованому фокусу уваги і навичкам моделювання. Дякую Всеволоду Зеленіну за тонку екологічність, засіки невичерпних знань і щедрість в сприянні в розвитку) Чергова реперна точка а в дорозі) Швидше це ПОЧАТОК, початок продовження дороги з новими розуміннями себе і світу, з навичками бачити і прочитувати красу і унікальність, зі ще більшою цікавістю пізнавати реальність і тихою гордістю за вже пройдене)
ІРИНА ПРИХОДЬКО
Київ

НАШІ КЛІЄНТИ І ПАРТНЕРИ

Приєднуйтеся, щоб бути обізнаним!

КОНТАКТИ

Проєкти та навчання, книгарня

UK